Ga naar de inhoud

ZOEM

De lockdown loopt ten einde. Nederland begint weer te zoemen. Op 25, 26 en 27 augustus 2020 presenteren THIM muziektheater, vocaal ensemble Quink en P22 ZOEM, een gezongen reis door een bijzonder bouwwerk in transformatie: het Zandkasteel (voormalig ING hoofdkantoor) in de Amsterdamse Poort.

ZOEM is de opmaat naar een volledige post-corona voorstelling in een volgend jaar. Maar het kan nog wel even duren voor we zo’n voorstelling voor een volle zaal mogen spelen.
We staan te trappelen om gewoon weer te beginnen, met ZOEM! Het wordt een uurtje genieten van origineel muziektheater in een prachtige omgeving.

In ZOEM bezingen vier topzangers de oogst van drie maanden lockdown en het verbod op samen zingen. Omdat samenzang gelijkgesteld wordt aan brulpartijen in een voetbalstadion. En dus een groot besmettingsgevaar vormt.
ZOEM laat zien en horen hoe iedere ensemble-zanger op zichzelf is teruggeworpen. Hoe zing je samen in je uppie? Waar haal je je inspiratie vandaan om de dag door te komen? Valt dat gat in je zangershart te vullen met … ja, met wat? Hoe druk moet je bezig zijn om dat gevoel van leegte te vermijden? Maar gelukkig zoemt er altijd weer samenzang aan de horizon!

We mogen maximaal zestig bezoekers per voorstelling toelaten. Daarom spelen we twee keer per dag.
NB In verband met de corona-maatregelen zijn we verplicht om ons publiek te vragen van tevoren naam en contactgegevens aan ons door te geven. Dat gaat natuurlijk in één moeite door als je je kaartje koopt!

Update 24 augustus 2020: vanwege de aangescherpte corona-maatregelen gaan de uitvoeringen op 25, 26 en 27 augustus in Amsterdam niet door.